Smulboetiek op de Kermis in Heesch

 
De Heesche kermis staat al jaren garant voor volop vertier en veel gezelligheid. Op 25, 26, 27 en 28 juni is het weer zover met een kermismuziekprogramma dat staat als een huis.
Het muziekprogramma opent op zaterdagavond met de Millstreetband. Deze zeskoppige band staat bekend om hun onuitputtelijke energie en uitstraling. Muzikaal weten ze hun mannetje meer dan te staan met een repertoire dat bestaat uit TOP 40 muziek, dance en pop-, rock-, en partycovers.

Zondag speelt bij het terras van de Pas het duo Pal en Hanz, het genre is vooral easy listening en dansmuziek, maar het tweetal schuwt ook het Nederlandstalige repertoire niet. Zondagavond staat de Brabantse volkszanger John de Bever op het podium in de Schoonstraat. De Bever laat zijn bekende meezingers uit de boxen schallen, tussendoor draait DJ Jon feestmuziek die het gezelligheidsniveau van de Heesche kermis naar hoger niveau tillen.

In de overkapte feesttent zorgt Childsplay en DJ Kelvin op maandagavond voor de juiste kermissfeer. Childsplay maakt elektronische dancemuziek en met hun hoge energie en muzikale creativiteit zal het publiek geen seconde stil kunnen blijven staan. De Heesche kermis wordt op dinsdag afgesloten met een onvervalste Remote sfeershow.